Over ons

Wilt u uw vakantie doorbrengen in Tanzania en Zanzibar? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Achtergrond

Ten eerste komt ik uit Arusha, Tanzania, Oost-Afrika. Arusha is het centrale punt van het toerisme in Tanzania. Toen ik een kind was, keek ik vaak naar dierenprogramma’s of films op televisie. Dieren waren een van de dingen waar ik blij van werd om te zien. Ook toen ik in Tanzania op school zat, werd mijn verlangen nog groter. Daarom besloot ik mijn opleiding af te sluiten met een praktijkstage bij de Tanzania National Parks (TANAPA). Naast de wildlifecuriositeit van Tanzania werd ook Zanzibar in de lijst opgenomen. Ik wil graag een vakantie in Tanzania en Zanzibar regelen. Beide waren voor mij een compleet plaatje.

Maar ik ontmoette mijn man uit Nederland. Daarna verhuisde ik naar Europa en begonnen we samen een nieuw leven. Nadat ik naar Nederland was verhuisd, om de Nederlandse taal te leren die me zou kunnen helpen om op een Nederlandse school in Nederland te kunnen studeren. Ondertussen blijf ik dicht bij mijn land terwijl ik in Europa ben. Ten derde inspireerde mijn man me om een reisbureau te openen. Mijn derde stap zou me dichter bij mijn verlangens en mijn oorsprong brengen.

Afgestudeerd als professional in internationale marketing en communicatie in Nederland.
Tot slot zijn al mijn inspaningen gericht op dit bedrijf en mogelijkheid om te doen wat ik het liefste doe.

Waarom zou u kiezen voor Endless Safaris voor uw vakantie in Tanzania en Zanzibar?

 • Ten eerste, de ervaring
 • Ten tweede, een privé 4X4 voertuig met uw privé gids/chauffeur
 • Ten derde, de beste prijsgarantie
 • Ten vierde, kwaliteit is onze eerste prioriteit
 • Daarnaast zijn we zowel nationaal als internationaal actief. Ik ben Tanzaniaans burger en woon in Nederland.
 • Wij werken samen met een klein bedrijf in Tanzania.
 • Ook onbeperkte hulp en ondersteuning
 • Totaal transparantie
 • Eindelijk kun u bij ons uw wens in vervulling laten gaan
 • Tot slot , we houden van wat we aan het doen zijn.

N.B.: Natuurlijk is het ook uniek om een vakantie in Tanzania en Zanzibar te combineren.

Wat bieden wij aan?

 • Huwelijksreis naar Zanzibar
 • Safari in de natuur
 • Accommodatie in Tanzania en Zanzibar
 • Prive safari voor een groep
 • Prive gids/chauffeur
 • Goed onderhouden 4×4 voertuig met wifi, oplaadservice, open dak, etc.
 • Strandvakantie in Zanzibar
 • Familievakantie
 • Vakantie met kinderen in Tanzania en Zanzibar
 • Wandelen en klimmen in de bergen van Tanzania
 • Culturele reizen
 • Fotografie tours
 • Bezienswaardigheden
Vakantie Tanzania en Zanzibar
Huwelijksreis

 

Klik hier voor meer informatie over Tanzania en Zanzibar;

Tanzania

Zanzibar

 

 

over ons
Safari bookings

Bel ons vandaag nog om samen een vakantie in Tanzania en Zanzibar te plannen.

contactgegevens:
Adress: Alderneystraat 7
1339TN Almere (buiten)

Website: Endless-Safaris
Telefoon nummer +31 36 737 05 99
WhatsApp: +31 6 28878339
Email: info@endless-safaris.nl