Tanzania

We organiseren graag een privé-safari naar Tanzania en Zanzibar. Hiervoor krijgt u een privé 4X4 voertuig met privé gids/chauffeur.

Tanzania (/ˌtænzəˈniːə/,Swahili: wpc[tanzaˈni .a]odeself), officieel de Verenigde Republiek Tanzania (Swahili: Jamhuri ya Muungano wa Tanzania), is een land in Oost-Afrika in het Afrikaanse Grote Merengebied. Het grenst in het noorden aan Oeganda, in het noordoosten aan Kenia, in het oosten aan de Comoren in de Indische Oceaan, in het zuiden aan Mozambique en Malawi, in het zuidwesten aan Zambia en in het westen aan Rwanda, Burundi en de Democratische Republiek Congo. De Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, ligt in het noordoosten van Tanzania.

Swahili is een moedertaal die in Oost-Afrika wordt gesproken, maar genoeg mensen spreken ook Engels. Reizen naar Tanzania is een van de bekendste vakantiebestemmingen in Afrika. Mensen herkennen Tanzania vanwege vele dingen, zoals de Kilimanjaro, de Grote Migratie en nog veel meer. Maar er is meer. Ook in Tanzania zijn er verschillende nationale parken, van klein tot groot. Er zijn in totaal 22 nationale parken in Tanzania. Omdat elk park zijn eigen karakter heeft, is Safari in Tanzania uniek. Toch vinden veel mensen het leuk om te combineren en Zanzibar te bezoeken. Ook kunt u dit combineren met een bezoek aan Zanzibar.

Reizen naar Tanzania

Meer weten over Tanzania en Zanzibar?

Vraag hier een rondreis aan

9 dagen Safari pakket with culturele wandelingen
7-daagse – De grote trek safari in Serengeti
7-dagen Tanzania Gnoe trek -Western Corrido
6 -daagse privé safari in Tanzania
6-daagse Grote trek Serengeti

Neem vandaag nog contact met ons op!
Telefoon nummer +31 36 737 05 99
Email: info@endless-safaris.nl