Favoriete bestemmingen

Tanzania en Zanzibar zijn de favoriete bestemmingen in Afrika.

Favoriete bestemmingen, waarom Safari in Tanzania?

In Tanzania zijn meer dingen te doen en te ontdekken dan u denkt. Bovenal biedt Tanzania die dingen die gemakkelijker te vinden zijn dan waar dan ook in Afrika. Bijvoorbeeld de hogere Kilimanjaro, de Grote Migratie en nog veel meer. Safari in Tanzania is uniek. Een safari in Tanzania is een unieke ervaring en dat maakt het tot een van de favoriete bestemmingen.

Ten eerste is Tanzania groen en gezegend met een grote verscheidenheid aan dieren. Ook is het soms mogelijk om de grote vijf in hetzelfde park te zien. De grote dieren zijn de zwarte neushoorn, leeuw, olifant, luipaard en Afrikaanse (Kaapse) buffel. Naast groot zijn de big five ook gevaarlijk.
Ten tweede zijn er duizenden verschillende vogels in Tanzania. Als u besluit om een wildsafari in Tanzania te ondernemen, is elk nationaal park uniek en heeft het iets anders te bieden. Daarom kunt u overwegen om Tanzania en Zanzibar te bezoeken als u op reis gaat.

Daarnaast is cultureel toerisme ook een van de beste manieren om de gewoonten van de Afrikaanse cultuur te leren kennen. Er zijn meer dan 120 verschillende stammen in Tanzania, maar er zijn maar een paar stammen die hun tradities en gewoonten hebben kunnen behouden. Hun levensonderhoud is afhankelijk van de jacht. Met andere woorden, het is mogelijk om zich bij hen aan te sluiten of hen te bezoeken om de cultuur in Tanzania te ervaren.

Verder is er nog veel meer te doen, bijvoorbeeld een wandelsafari, een bezoek aan de lokale markt, de natuur (Graden of God), een kruidentocht, een dolfijnen tour, en nog veel meer. U kunt verschillende activiteiten combineren en het uniek maken voor uzelf. Tot slot combineren veel mensen de safari in Tanzania graag met andere activiteiten in Zanzibar.

favoriete bestemmingen Tanzania & Zanzibar

Favoriete bestemmingen Tanzania & Zanzibar

Favoriete bestemmingen, Tanzania & Zanzibar:

Accommodatie:

U kunt uw type accommodatie kiezen, van standaard tot luxe, van 5-sterren lodges 0f 4-sterren hotels. Kies uw favoriete bestemmingen naar Tanzania en Zanzibar

De Tanzaniaanse bevolking is vriendelijk, gastvrij en vredelievend. Veel bezoekers hebben al gezegd: “Ik kom voor de wilde dieren, maar ben verliefd op de mensen geworden.

Wij kunnen alle activiteiten in Tanzania en Zanzibar regelen.

14 days Tanzania & Zanzibar

6 days private safari in Tanzania

14 dagen Zanzibar vakantie

U kunt vandaag nog contact met ons opnemen om uw rondreis te plannen!

Telefoon nummer +31 36 737 05 99
Email: info@endless-safaris.nl